Tretmani lica

INDIVIDUALNI TRETMANI LICA

Nečistoće na koži i višak sebuma zatvaraju pore kože i uništavaju ten. Čak i najbolje kreme neće imati efekta na kožu ukoliko i dalje imate šminku. Prva i osnovna rutina njegovanja kože kako biste je očuvali čistom i sjajnom, je temeljno uklanjanje šminke bez oštećivanja kože. Onda kada su sve nečistoće sa lica odstranjene koža postaje meka i čista, spremna za prijem Gernetic krema sa superiornim sastavom i efektima.

 

 

LIFTING TRETMAN

Vremenom koža postaje manje efikasna i potrebno joj je više vremena kako bi odstranila nečistoće i mrtve stanice. Koža postaje opuštena, pore zapuštene i pojava malih nesavršenosti postaje sasvim normalna. Da bismo Vam pomogli, stvorili smo nježne tretmane eksfolijacije koji vraćaju sjaj trenutno.

 

 

TRETMAN HIDRATACIJE

Vremenom koža lica postaje dehidrirana, isušena, javlja se nedostatak gipkosti i elastičnosti, a ten gubi sjaj. Postaje veoma bitno osigurati koži aktivne sastojke koji su joj neophodni. Svaka od specifičnih potreba kože mora se tretirati odgovarajućim proizvodima koji su formulirani kako bi donijeli dobre rezultate

 

 

TRETMAN DETOKSIFIKACIJE

Sunce, vjetar i godine čine da koža postaje sušija, da izgleda beživotno, da je u sve lošijem stanju, uz konstantan osjećaj neugodnosti. Gernetic nudi trenutno, a dugoročno rješenje koje će donijeti tako željeni osjećaj komfora.

 

 

ANTI AGE TRETMAN

Svakoga dana koža gubi gipkost, čvrstinu i elastičnost. Konture lica postaju opuštenije i pojavljuju se prve bore. Nudimo njegu sa ogromnom, neusporedivom efikasnošću, napravljenu da se bori protiv procesa starenja.

 

 

TRETMAN KUPEROZE

Koža može imati burne reakcije na naglašene emocije ili na vanjske agresore. Te reakcije mogu biti u vidu crvenila, naleta vrućine ili opuštanja kože. Reagirajte brzo i pobijedite ovu osjetljivost.

 

VITILIGO TRETMAN

Miteseri i fleke su proizvod povećanja produkcije sebuma. Napravili smo kreme koje reguliraju produkciju sebuma uz dubinsko čišćenje kože u cilju izbjegavanja pojave ovih neugodnih simptoma.

 

 

HIPERPIGMENTACIJA

Kroz utjecaj na melanin naši proizvodi posvjetljuju ten i usporavaju pigmentaciju kože. Kao rezultat se dobiva ten koji je čist, a tamne fleke nestaju. Napravljeni od aktivnih biljnih ekstrakata ovi proizvodi ne iritiraju kožu, osiguravaju joj vlažnost i osjećaj mekoće.

 

TRETMAN PRIJE I POSLIJE OPERACIJE LICA

 

 

TRETMAN OŽILJAKA I AKNI

Masna koža izgleda beživotno, i ima povećanu koncentraciju sebuma i neprirodan sjaj. Masna koža zahtjeva strogu njegu koja će odstraniti masnoću, ali bez isušivanja kože.Uz GERnetic tretmane masna i aknozna koža se vidljivo rješava već u prvom tretmanu.