Tretmani tijela

 

PILING TIJELA

Prije svakog dobrog tretmana tijela napravite piling,to je proces eliminacije mrtvih stanica kože u GERneticu smo izbjegli grubost koristeći ekstrakte biljaka kao što su krastavac, arnica i brijest koji djeluju smirujuće i omekšavaju kožu.

 

 

TRETMAN ZA MRŠAVLJENJE I ZATEZANJE KOŽE

 

Lijepo tijelo sa oblinama i čvrstom toniranom kožom zahtjeva zdrav način života. U većini slučajeva preoblikovanja tijela znači da se mora identificirati  više uzroka, baviti se njima, a moraju se uzeti u obzir i individualne potrebe. Gernetic linija za tijelo tretira različite probleme proizvodima koji su savršeno prilagođeni individualnim potrebama, koji pomažu da otkrijete mlađe i mršavije tijelo.

 

 

TRETMAN PROTIV CELULITA

 

Celulit je najveći neprijatelj žena. Najznačajnija tretmana protiv celulita u GERnetic liniji , poboljšava cirkulaciju, smanjuje otoke članaka,nogu, edema, drenira slojeve mrtvih stanica i djeluje odmah.

 

 

TRETMAN ALGAMA

Alge žive i rastu u agresivnom okruženju (plime, visok salinitet, varijacije u količini svjetlosti). Vremenom su razvile mehanizme samoobrane koji uključuju sintezu vitamina, enzima i polisaharida. Alge rastu bez gnojiva, pesticida i genetske manipulacije. S obzirom da nemaju korijenje alge moraju uhvatiti i upijati aktivne elemente mora koji im omogućavaju mnogo više koncentriranih  supstanci nego što ih imaju kopnene biljke.

 

 

TRETMAN PROTIV  STRIJA

 

Proizvodi iz grupe biotehnoloških proizvoda prirodnog porijekla, sinergija biljaka i morskih ekstrakata daju koncentriran proizvod za prevenciju i liječenje strija na tijelu i grudima.

 

 

TRETMAN PROTIV PROŠIRENIH VENA