Klijenti o nama

 

"U današnjem vremenu povećane ponude kozmetike, prava je sreća da u svoje ruke dobijete baš tu kozmetiku koja udovalja visokim kriterijima koje danas zahtjeva ponajprije klijent, kupac, strogi propisi. Na jednom sajmu javila sam se na GERnetic štand, dobila osnovne informacije i poziv da osobno probam tretman. U početku sam bila jako skeptična na slike tipa "prije – poslije", no otišla sam  na tretman lica i odlučila kupiti kozmetiku pa neka bude što bude. Počela sam koristiti sve kreme iz linije za lice, tijelo i grudi. Moj hiperpigmentacijski ožiljak na licu se smanjio za 10-tak dana korištenja krema, a nestao nakon 3 tretmana lica algama, nestali su moji bolni mjesečni ciklusi i konačno i moj celulit. Mjesecima sam na svojim prijateljicama i najvjernijim klijenticama isprobavala čuda koja radi GERnetic kozmetika (komentari nekih od klijentica koje koriste GERnetic slijede, a više podataka je dostupno osobno). Kada sam počela pričati o GERneticu svi su me  gledali sa zadrškom, tko zna što si uistinu misleći! No, danas tvrdim ono što je već dokazano u puno zemalja svijeta. GERnetic je PRAVA REVOLUCIJA u kozmetici! GERnetic je dokazana nauka, prava medicinska kozmetika koja zamjenjuje skupe tretmane aparatima, djeluje dugoročno i u konačnici poboljšava Vaš odnos s klijentima i Vaš profit. Svakako pročitajte poglavlja o GERnetic-u!"

Draženka Pleško, mr.ing.asc., voditelj O Zone Centra (43 god.)

Što o nama kažu klijenti?

"Počela sam koristiti GERnetic tretmane za mršavljenje i protiv celulita. Već nakon prvog tretmana s morskim algama primijetila sam težinu u nogama. Nakon 3 tretman i 3 tjedna korištenja krema za kućnu njegu celulit na nogama se smanjio i do 60%. Smanjio se i trbuh i svi primjećuju da sam smršavila. Nisam koristila program dijete, niti sam pojačala tjelesne aktivnosti. Primijetila sam da su mi se ublažile tegobe sa želucem. I dalje koristim kremu SOMITO i ADIPO GASTA u kućnoj njezi. Za lice koristim tonik za čišćenje, za dan kremu GER OXY s kisikom, a za noć SYNCHRO. Nemam nikakve nuspojave, krema za noć je jako hranjiva no  koža je upije za 10-tak minuta. Od kreme GER OXY lice se osvježi u trenu. GERnetic kreme su stvarno odlične, nisam ni sama vjerovala da su tako moćne! Rekli su mi da je izumitelj krema "čarobnjak" u što sam se i sama uvjerila koristeći kreme."

Marina, dipl.ing.građ. (52 god.)

 

"Prije 4 mjeseca po licu me je ogrebao pas. Na licu su mi nastale duboke bore, rane i ožiljci. Kad je susjeda imala promociju GERnetic kozmetike pozvala me za modela 24.2.ove godine. Tada mi je kozmetičarka napravila tretman protiv ožiljaka. Nikada ne koristim nikakve kreme za lice, ali sam otišla na tretman tek iz radoznalosti. Nakon tog tretmana, na kojem sam se osjećala opuštajuće, lice mi je bilo "preporođeno", kao da sam se pomladila 20 godina. Odlučila sam se kupiti kremu za lice SYNCHRO i NUCLEA i koristila sam ih mjesec i pol dana. Slikala sam se 2 mjeseca nakon prvog GERnetic tretmana 28.4.2015. Ne trebam ići na tetanus injekcije, niti doktoru, a svima koji su mi rekli da mi ožiljak nikada neće zarasti, poručujem da me pogledaju sada. Koristim samo kremu SYNCHRO i NUCLEA!"

Amira, 39 godina voditelj kemijske čistione u Green Gold Centru

 

"Iskreno se divim tvom neumornom zalaganju i posvećenosti ovome sto radiš. Zahvaljujući tebi imala sam privilegiju godinama, među prvima, isprobavati bezbroj noviteta na području njege tijela. Kao kruna tvog rada GERNETIC kozmetika i ti u cijeloj prići kao generalna zastupnica!!! Službeno se upisujemo na listu fanova!!! Vrijedi svakog uloženog novčića. Naravno da nisam bila dovoljno hrabra na fotkanja "prije, poslije, nakon svega ...", ali to je mali nebitni detalj. Draženka mi te volimo!"

Potpisuju četiri male velike žene obitelji Ljiljak!!!

"Po dolasku preparata odlučila sam se za tretman protiv celulita u salonu. Izuzetno ugodan tretman dao je zadovoljavajuće rezultate. Po završetku istog izgled tretiranog mjesta bedra, puno se poboljšao. Osjećaj ugode i lakoće u nogama također sam primijetila jer sam uz navedeno i kod kuće svakodnevno tretirala ta mjesta ujutro osim dana kada sam bila naručena na tretman. Što se tiče krema za lice isto sam zadovoljna jer je koži dala dodatni sjaj i baršunast izgled."

Marina

"Zbog konstantnih problema s kožom i rezignacije, jer su svi proizvodi u početku bili odlični, a nakon nekog vremena se ispostavilo da ne djeluju, s velikom sumnjom sam probala proizvode i tretmane GERnetik kozmetike. Od tada se ne mogu prestati diviti djelovanju! Lice je mekše, nema crvenila i napokon mi pore nisu učinile lice starim i umornim. Lice mi je svježe, sjajno i blistavo! Ja sam prezadovoljnaa i svi oko mene vide jako veliku promjenu. Preporučujem GERnetic kozmetiku i čvrsto stojim iza toga da ćete se oduševiti rezultatima.“

Martina              

 

"Prije mjesec dana sam krenula na sunčanje. Boja odlična! Ne ispire se, postojana, preplanula. Kada me ljudi vide misle da se sunčam već pola godine, te ostanu zaprepašteni kada im kažem da svega 2x tjedno u mjesec dana sam se posunčala. Solariji su odlični! I stojeći i ležeći (oba isprobala). Ne goriš, ne pocrveniš, nema neugodnog mirisa! Svaka čast! Samo tako naprijed! Najbolji solarij u gradu. Isprobala ih masu, ali vraćam se uvijek na ovaj."

Petra

"Dolaskom u Wellness O -Zone  ne morate biti niti poznati, niti bogati, a niti slavni da biste bili ispoštovani, saslušani i dobro usluženi. Sve što vam se nudi, nudi se u toplom i prijatnom ambijentu. Dame moje, pronađite vaš kutak sreće, sjaja i glamura. Moje iskustvo sa sunčanjem je bilo fenomenalno. Solarij je zračio svježinom i moja koža nakon izlaska nije izgorjela, cijene su odlične jer uvijek se nađu i popusti. Za druge tretmane tu se nađe i glazba koja nas opusti i dopusti našim mislima da odlutaju. Ručnici su uvijek posloženi i čisti, sve je na svom mjestu, naša draga šefica je uvijek nasmijana, ljubazna i spremna saslušati naše priče. Budite posebni izazov za svaki tretman, jer ljepota nije sama po sebi. Ljepota se njeguje !"

Josipa, 21 god.
                                                               

"Nikada nisam imala problema s linijom, ali nakon dvije trudnoće ostalo mi je viška kilograma, osobito na trbuhu i oko struka. Zbog toga sam se odlučila isprobati tretman za tijelo sa GERnetic kozmetikom. Već nakon prvog tretmana osjetila sam značajne promjene u organizmu. Metabolizam mi se ubrzao što je rezultiralo topljenjem "šlaufa" oko struka, a celulit na nogama se značajno smanjio do kraja tretmana. Nastavila sam koristiti kremu Vasco Artera za kućnu njegu te s njom održavam postignute rezultate. Potaknuta izvrsnim rezultatima za tijelo, odlučila sam se i na tretman za grudi. Naime, dugo sam dojila oboje djece i zato sam zaključila da moje grudi zaslužuju malo dodatne njege. Već nakon prve maske grudi su se podigle za 2 cm, postale su mekše i lakše.  "Jastučići " ispod pazuha koje nisam mogla ugurati niti u jedan grudnjak, jednostavno su se istopili. Nastaviti ću koristiti i kremu za grudi za kućnu njegu jer želim zadržati postignute rezultate. Izuzetno sam zadovoljna i jednim i drugim tretmanom, te tretmanima za kućnu njegu i preporučila bi ih svakoj ženi."

M.M.K.
                                                                   

"Danas..... sam bila na frizuri u vašem salonu. Salon mi je baš lijep i ima baš dobru frizerku. Jako mi se svidjela frizura. U salonu mi se sviđa što imate televiziju i bombone. Doći ću opet! " 

Julija

                                                               

" Iz Zaprešića dolazim Gogi na frizuru. Najbolja frizerka na svijetu ! Bravo Goga !

Nikolina                                               

"U salon sam došla prilično slučajno prije cca mjesec dana, prvo na anticelulitne tretmane, a od danas i na tretmane lica. S učinkom anticelulitnih tretmana sam vrlo zadovoljna, celulit je manje vidljiv i noge su laganije. Budući da se bavim trčanjem, jako mi je važno kako mi noge izgledaju i kako se osjećam a ovdje su rezultati zaista dobri. Danas sam probala GERnetic kozmetiku i na licu, nakon tretmana lica, lice je jako svježe i izgleda odmornije. Vjerujem da ću kroz koji dan vidjeti rezultate još jače, a ako mi se GERnetic kućna njega također svidi, rado ću se povratno izjasniti i o tome, kako bi radoznale čitateljice dobile i taj komentar".

Maja K.