Proizvodi za grudi

 

Seino

Tonik losion za grudi

Seino, tonik losion za grudi napravljen je od biljaka bogatih hranljivim sastojcima. Seino revitalizira i jača tkivo grudi i priprema ga za prijem proizvoda za njegu ovog osjetljivog područja.
Seino priprema kožu da bolje upije aktivne sastojke drugih proizvoda za njegu grudi. Seino se može koristiti i samostalno još od ranih tinejdžerskih godina, kako bi se tkivo grudi održalo u dobrom stanju.

Aktivni sastojci:
Biološka sjedinjenja bogata aminokiselinama, ekstrakti hmelja, hamemelisa i ginsenga

Kućna njega (ujutro i/ili uvečer):
Nanijeti malu količinu losiona na cijele grudi prije nanošenja drugih proizvoda za njegu grudi

 

 

 

Endo Special +

Serum Endo Special +  preporučuje se za njegu grudi kako bi se vratili ili sačuvali čvrstoća i balans. Pogodan je za male, velike ili opuštene grudi. Endo Special + osigurava esencijalne hranljive sastojke koji održavaju elastičnost i tonus kože.

Aktivni sastojci:
100 % prirodni i organski
Biljni ekstrakti uključujući rastavić
Biološka sinergija bogata biopeptidima
Aminokiseline
Vitamini i oligoelementi

Kućna njega (1-3 puta tjedno ):
Nakon nanošenja Seino losiona poprskati serum Endo Special + 10 do 15 puta po cijelim grudima uključujući i bradavice. Nježno umasirati. Nakon toga nanijeti kremu Macro 2000.

 

 

Macro 2000

Krema za grudi

Njega grudi i njihov balans su u uskoj vezi sa općim zdravstvenim stanjem žene i stanjem njene psihe. Ne možemo  odvojiti grudi od važnosti prehrane i funkcioniranja probavnog sustava, a oni su svi zajedno povezani sa endokrinim sustavom i općim zdravstvenim stanjem. Nedostaci u prehrani dovode do mnogih probavnih poremećaja, poremećaja u prehrani, a poremećaj prehrane dovodi do nedostatka hranljivih materija u našem tijelu. Grudi trpe uslijed ovakve neravnoteže.

Žena koja želi vratiti  ili održati balans ili harmoniju svojih grudi trebala bi koristiti kremu Macro 2000. Macro 2000 je hranljiva i remineralizujuća krema. Aktivira kolagen i sintezu fibronektina, restruktuira punoću grudi i elastičnost.

Aktivni sastojci:
Biopeptidi
Kompleks 8 aminokiselina
Folna kiselina
Vitamin E
Ekstrakti biljaka uključujući rastavić, miro, žalfiju, majčinu dušicu i čičak
Morski ekstrakti (alge chlorella, spirulina, scenedosmes)

Kućna njega (ujutro ili uvečer):
Nakon nanošenja losiona Seino, nanijeti ¼ male žlice kreme Macro 2000 preko cijelih grudi i umasirati laganim pokretima prema gore.