Kreme za pomlađivanje

Cytobi krema

 

Krema Cytobi se koristi za tretiranje svih ozbiljnijih problema kože, ne samo lica, već i ruku, grudi i tijela. Cytobi je efikasna u tretiranju zrele kože i izraženih bora, dehidrirane i demineralizirane kože, upaljene kože (akne), rozacee, ožiljaka (starih i novih), strija, opekotina i svih ostalih problema kože koje je teško riješiti. Cytobi regenerira , hrani i revitalizira kožu.

Cytobi krema nudi ekstremnu obranu od starenja. Cytobi omogućava koži optimalnu zaštitu protiv starenja dajući joj sve esencijalne elemente za njeno dobro zdravlje. Cytobi je superhranljiva krema pogodna za sve tipove kože, suhu, osjetljivu ili upaljenu i posebno se preporučuje za tretiranje problematične kože. Ekstremno umiruje kožu koja je pod upalom, ojačava mehanizme odbrane kože.

Aktivni sastojci:
Sinergija 5 bioloških sjedinjenja bogatih aminokiselinama, proteinima i oligoelementima

Kućna njega (uvečer):
Nanijeti malu količinu kreme laganim pokretima na cijelo lice (utapkati, krema se ne smije zagrijavati masažom) samostalno ili nakon kreme Synchro.

 

 

 

Cells life

Serum za reparaciju

 

Cell life serum Vam nudi istinsko iskustvo pomlađivanja. Cells life serum, zahvaljujući velikom broju aktivnih sastojaka, čini kožu glatkom i nježnom, revitalizira kožu, hidratizira kožu dajući joj svježina i energiju. Smanjuje bore, učvršćuje tkivo. Njegovi hidrofilni aktivni sastojci zadržavaju veliku količinu vode u intersticijalnom prostoru epidermisa. Rezultat je čvršća, glatka i dobro hidratizirana koža sa povećanom vitalnošću.

Aktivni sastojci:
Sedam aktivnih supstanci na bazi proteoglikana
Hijaluronska kiselina i peptidi

Kućna njega (uvečer):
Nanijeti nekoliko kapi seruma na konture očiju i na vrat ili po cijelom licu zajedno sa kremama Synchro ili Cytobi. Serumom Cells life mogu se tretirati strije. Nanijeti nekoliko kapi seruma direktno na striju i lagano umasirati.

 

 

Myo Myoso

Intenzivna antiage krema (lifting krema)

 

Fitostimulin u kremi Myo Myoso omogućuje vraćanje elastičnosti kože, čini kožu glatkom i smanjuje bore. Svakodnevnom upotrebom lice dobija snagu i energiju.
Myo Myoso je krema koja spriječava opuštanje kože, a kožu koja je već opuštena regenerira.
Aktivni sastojci u sastavu ove kreme omogućuju hranljive elemente koji su od suštinskog značaja za jačanje mišića lica. Myo Myoso zateže kožu vraćanjem elastičnosti vezivnom tkivu. Myo Myoso jača mišiće lica, a kožu lica čini glatkom. Pogodna je za sve tipove kože, čak i za osjetljivu kožu.

Aktivni sastojci:
Biološka sinergija  sa proteinima i aminokiselinama
Kompleks vitamina i ulje avokada

Kućna njega (ujutro):
Nanijeti malu količinu na dijelove koje je potrebno tretirati ili na cijelo lice, uključujući područje oko očiju, na vrat i na dekolte. Zatim nanijeti Synchro hranljivu kremu.

 

 

 

Krema za izbjeljivanje kože

 

Ova krema nudi hidrataciju bogatu vitalnim elementima napravljenim od filtrata mliječne fermentacije i od biljaka koje spriječavaju sintezu melanina. Aktivni principi koji djeluju regenerativno i protiv slobodnih radikala omogućuju nježnu aktivnost duboko u epidermisu, naročito usporavajući tamnjenje kože i nastanak pigmentacijskih mrlja.
Sa zaštitnim faktorom 10 ova krema je revitalizujuća i hranljiva, napravljena da posvjetli ten, pigmentacijske mrlje i pjege. Njena regenerirajuća akcija reprogramira normalnu proizvodnju melanina.

Aktivni sastojci:
Filtrati vegetalne baze
Esencijalne aminokiseline

Kućna njega (ujutro i/ili uvečer):
Nanijeti malu količinu na kožu, na dijelove koje je potrebno izbjeliti.

 

 

 

 

Serum za depigmentaciju

 

Napravljen od prirodnih biljnih sastojaka, ovaj proizvod namijenjen je ljudima sa tamnim tenom i za borbu protiv pigmentacijskih mrlja. Njegovi aktivni molekuli zaustavljaju prekomjernu pigmentaciju kože. Izaziva perutanje kože i smanjuje proizvodnju melanina.
Aktivni sastojci:
Ekstrakti bijelog duda, breze, sladića i grejpa
Glukonska kiselina
Kućna njega (ujutro i/ili uvečer):
Nanijeti veoma malu količinu na fleke i sačekati da koža upije serum u potpunosti. Efekat izbjeljivanja bi se morao brzo vidjeti.