Proizvodi za čišćenje lica

Glyco

Mlijeko za čišćenje lica

 

Glyco, lagano, osvježavajuće mlijeko za čišćenje kože, bogato glycoproteinima, blago, ali temeljno uklanja sve nečistoće sa kože. Glyco je mlijeko za čišćenje bogate teksture pogodno za sve tipove kože preko 25. godine starosti. Savršeno je za skidanje šminke i nečistoća. Glyco nježno skida sloj mrtvih stanica kože, potiče staničnu obnovu, čini kožu mekom, ishranjenom i daje joj svježinu.

Aktivni sastojci:
Glycoproteini
Neven

Kućna njega (ujutro i uvečer):
Glyco mlijeko laganim pokretima nanijeti na cijelo lice, na vrat i na dekolte. Ukloniti ga tupferima ili isprati mlakom vodom. Nakon Glyco mlijeka nanijeti Fibro losion.
Nije pogodno za upaljenu aknoznu kožu!

 

 

 

Fibro

Tonik losion za čišćenje lica

 

Ovaj proizvod je savršeni pratilac Glyco mlijeka u procesu čišćenja kože. Fibro uklanja preostale, poslijednje tragove šminke i mrtvih stanica koji daju koži umoran izgled. Fibro losion je blagog mirisa i bez alkohola, pogodan je za sve tipove kože nakon 25. godine starosti. Fibro umiruje, tonizira i čistu kožu dubinski, daje joj neophodnu svježinu. Bogati kompleks biljaka u njegovom sastavu kontrolira pH vrijednost kože.

Aktivni sastojci:
Aminokiseline
Ekstrakti ginsenga i hamamelisa

Kućna njega (ujutro i uvečer):
Nakon nanošenja Glyco mlijeka, završite proces čišćenja kože tupferima na koje je nanijet Fibro tonik losion.
Nije pogodan za upaljenu aknoznu kožu!

  

Derma

Tekući sapun za umivanje

 

Derma sapun je idealan proizvod za masnu i problematičnu kožu zahvaljujući svojoj moći čišćenja i nježnog isušivanja. Derma tekući sapun se preporučuje za njegu masne kože, za njegu kože na kojoj se pojavljuju mitiseri i/ili bubuljice. Ova lagana emulzija čisti kožu nježno, ali temeljno. Derma smanjuje produkciju sebuma i pH vrijednost kože, gradeći zaštitu kože od štetnih materija.

Aktivni sastojci:
Ulje kokosovog oraha
5 esencijalnih aminokiselina

Kućna njega (koristiti ujutro i uvečer, nekoliko puta tjedno):
Vlažnim rukama nježno umasirati malu količinu Derma tekućeg sapuna na lice, na vrat i na dekolte. Isprati toplom vodom.