Proizvodi za piling lica

Ger Peel

Piling za lice i tijelo

 

Njegovi inovativni aktivni sastojci stimuliraju staničnu dinamiku i efikasno uklanjaju mrtve stanice vraćajući sjaj i mladost Vašoj koži. Kožu čisti dubinski, čini je svijetlijom. Ger peel se koristi za kožu bez iritacija. Pogodan je za sve starosne grupe i za kožu koja ima tendenciju da postane masna, za kožu sa miteserima. Ova krema sadrži mikrokapsule koje se razgrađuju nakon trljanja i oslobađaju polyolefine gel koji čini kožu glatkom. Geer peel se uglavnom koristi da bi se odstranile mrtve stanice i nečistoće sa T zone na licu.

Aktivni sastojci:
Sinergija biljnih ekstrakata sa umirujućim djelovanjem

Kućna njega (jednom tjedno):
Vlažnim rukama nježnim kružnim pokretima umasirati malu količinu na lice (izbjegavati područje oko očiju). Posebnu pažnju obratiti na dijelove kože koji su masniji (nos, brada i čelo). Isprati toplom vodom.

 

Losion od cvjetnih kiselina

 

Losion od cvjetnih kiselina je losion nove generacije. Sadrži AHA kiseline (alpha-hydroxy kiseline). Pospješuje obnovu stanica induciranjem veoma efikasne i ugodne eksfolijacije, bez oštećivanja stanica kože.

Pri pravilnom doziranju AHA:
• poboljšavaju obnovu stanica,
• prosvijetljuju i čine kožu mekšom,
• smiruju upale kože,
• čine epidermis gipkim i čvršćim,
• daju vlažnost koži.
Losion od cvjetnih kiselina je pogodan za sve tipove kože bez iritacija ili dermatoza. Losion pojačava prirodnu aktivnost extra-korneocitnih enzima koji su odgovorni za eliminaciju mrtvih i oštećenih stanica. Ovaj losion čini kožu mekom, glatkom i sjajnom, bez neugodnog crvenila i perutanja.

Aktivni sastojci:
Limunska kiselina, jabučna kiselina, vinska kiselina iz frangipanija, frezija, hibiskus i ljiljan

Kućna njega (jednom do dva puta tjedno):
Koristiti do 4 puta godišnje, jednom do dva puta tjedno dok ne potrošite bočicu. Nakon čišćenja kože poprskati 10 do 12 puta i nježno utapkati po cijelom licu, ali izbjegavati područje oko očiju. Ostavite da djeluje 5 minuta. Ne ispirati, nanijeti Synchro, hranljivu kremu ili neku drugu Gernetic kremu nakon losiona.