Savršena koža

Les Parfaits

Serum za reparaciju

 

U potrazi za najnovijim biotehnološkim otkrićima i u cilju osiguravanja Vašeg zadovoljstva Laboratorija Gernetic je provela bezbroj testova novih, prirodnih, aktivnih sastojaka. Serum za reparaciju je visoko efikasan proizvod napravljen da zaustavi, uspori i okrene proces starenja.

Serum za reparaciju je izuzetno efikasan u prevenciji, usporavanju i poništavanju manifestacija starenja. Omogućuje odgovarajuću staničnu prehranu  ostarijeloj, demineraliziranoj i dehidriranoj koži, rekonstruira vezivno tkivo matriksa. Njegovi sastojci su izuzetno regenerativni, hranljivi, hidrirajući, antiinflamatorni, antialergeni i odlični u borbi protiv slobodnih radikala.

Aktivni sastojci:
Koncentrat aminokiselina, peptida i vitamina
Ekstrakt breze koji sadrži brojne minerale i vitamine
Prirodni agens drveta poreklom iz Južne Amerike
Morsko sjedinjenje koje sadrži 18 aminokiselina

Kućna njega (ujutro i/ili uvečer):
Nanijeti malu količinu na lice, na vrat i na dekolte (2 spreja). Može se koristiti samostalno ili sa ostalim proizvodima iz ove linije. Može se koristiti i sa kremama Synchro ili Cytobi.

 

 

Les Parfaits

Krema za pomlađivanje

 

Mladolikost nije samo stvar lijepog fizičkog izgleda, već i odraz pozitivnog stanja uma. Tamo gdje su moral na visokom nivou i ljepota udruženi, šanse za postizanje uspjeha u životu se uvećavaju. Laboratorija Gernetic je napravila kremu za pomlađivanje sa intenzivnom biološkom snagom. Ova krema kožu njeguje maksimalno. Uživajte u revitalizirajućem, omekšavajućem djelovanju kreme koja promovira zdravu kožu koja će postati predmet divljenja.

Dnevna krema za pomlađivanje sadrži impresivnu kombinaciju snažnih, zaštitnih, detoksikacijskih, obnavljajućih, umirujućih i regenerativnih sastojaka, kao i sastojaka koji su efikasni u borbi protiv slobodnih radikala. Krema za pomlađivanje ima biološki lifting efekat. Pomaže u eliminaciji unatar staničnog  hidrogen peroxida i ojačava imuno obrambene mehanizme kože i prirodnu zaštitu protiv UVA i UVB.

Aktivni sastojci:
Biljni ekstrakti bogati peptidima i aminokiselinama
Enzimi iz morskih izvora koji imaju snažno djelovanje oporavljanja, boraž ulje bogato linolnom kiselinom, vitaminom E i aktivni ekstrakt iz divlje mirođije bogat vitaminom C i mineralnim solima

Kućna njega (ujutro):
Nanijeti malu količinu na cijelo lice, na vrat i na dekolte. Krema za pomlađivanje može da se koristi samostalno ili sa Serumom za reparaciju.

 

 

 Noćna krema za pomlađivanje

 

San je veoma bitan za održavanje dobrog nivoa energije i nivoa magnetizma.
Noću se vrijeme ne zaustavlja, ali se događa usporavanje starenja, regeneracija nervnog sustava  i psihe. Noćna krema za pomlađivanje nježno, ali temeljno regenerira kožu omogućavajući stanicama kože da se odmore i da se poboljšaju aktivnosti obnavljanja. Ovo je veoma efikasan proizvod koji će zadržati mladost, zaustaviti proces starenja i osvojiti nekoliko godina u trci sa vremenom. Noćna krema za pomlađivanje sadrži snažan koktel aktivnih hranljivih sastojaka koji se bore sa znacima starenja na staničnom nivou. Ova krema je istinski generator koji pojačava vitalnost kože. Idealna je za nježnu i osjetljivu kožu, umiruje kožu i smanjuje osjetljivost.

Aktivni sastojci:
Biljni ekstrakti bogati peptidima i aminokiselinama
Morski enzimi sa obnavljajućim svojstvima
Aktivni ekstrakt divlje mirođije bogat vitaminom C i mineralnim solima
Ulje noćurka bogato linolnom kiselinom i vitaminom E

Kućna njega (uvečer):
Nanijeti malu količinu na cijelo lice, na vrat i na dekolte. Može se koristiti samostalno ili nakon Seruma za reparaciju.