SPA linija za tijelo

Krema za masažu

S eteričnim i esencijalnim uljima

 

Ova krema za masažu sa esencijalnim uljima ima jedinstvena i izuzetna svojstva. Relaksira, opušta i uklanja stres. Može se koristiti ujutro i/ili uvečer. Nanosi se laganim efloraž pokretima prema  gore od stopala do struka sve dok je koža u potpunosti ne upije. Ova krema za masažu je više od kreme za opuštanje mišića i za umirivanje. Čak i ime krema je pogodno za tako kompleksnu i naprednu formulaciju. Osim očiglednog efekta relaksacije i oslobađanja od stresa, ova krema pruža detoksikaciju, učvršćivanje, potiče limfnu drenažu, smanjuje artritis i bol u zglobovima, čini kožu mekom, glatkom i mirisnom.

Aktivni sastojci:
Mješavina 100 % organskog ulja makadamije i ulja sjemena grožđa sa esencijalnim uljima ravensare i limunove trave, kao i ekstrakti biljaka i određene aminokiseline

Kućna njega (ujutro i/ili uvečer):
Može se koristi u bilo koje doba da se omekša koža ili kao dio masaže. Idealna je za olakšavanje osjećaja teških, umornih nogu i ima protuupalna svojstva je.

 

 

 

Huile de Beaute

Makadamija ulje

 

Makadamija ulje regenerira staničnu  membranu, restruktuira tkivo kože i štiti kožu. Antioksidans je, hrani, ima umirujuće, revitalizirajuće i antistres djelovanje. Pogodno je za sve tipove kože uključujući i osjetljivu kožu. Može se koristiti svakodnevno.

 

 

Sol za kupanje

Obogaćena esencijalnim uljima

 

Opustite se i uživajte u relaksirajućoj, zdravoj kupki. Gernetic sol za kupanje je originalni i inovativni proizvod. Napravljena je od kombinacije kristalizirane morske vode i esencijalnih ulja sa velikim kvalitetima. Ova sol za kupanje će Vas relaksirati i zaštititi od stresa. Kada se koristi na temperaturi od 38 stupnja Celzijusa prirodne aktivne supstance se oslobađaju i omogućavaju Vam da uživate u komforu i zadovoljstvu. Opušta um i nervni susutav. Ublažava grčeve i bolove u zglobovima.

Aktivni sastojci:
Kristalizirana morska sol visoke koncentracije magnezija, željeza, cinka i bakra, izvađena iz dijelova mora koji su pod zaštitom
Esencijalno ulje limunove trave

Kućna njega:
Otopite  jednu vrečicu soli za kupanje pod vodom.Temperatura vode mora biti između 34 i 38 stupnja C. Opustite se 15 do 20 minuta. Može se koristiti 2 do 3 puta tjedno.